Trianglen 7C, 5. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
59
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
0
KVARTERET: Ejendommen er beliggende super centralt på indre Østerbro lige midt på Trianglen og nabo til fælledparken. Der er gåafstand til handels- og cafélivet omkring Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade samt søerne. Der er gode indkøbs- og transportmuligheder tæt på ejendommen.

EJENDOMMEN: Smuk vedligeholdt ejendom, opført i 1886. Ejendommen har fjernvarme, cykelskur, hybridnet, fælles vaskerum, dejlig og meget trimmet gårdhave. Endvidere er der brugsret til kælderrum. Se mere på Se foreningens hjemmeside her: Andelsboligforeningens Trianglen 7

INDRETNINGEN: Dejlig tag-lejlighed med atelie-steming på 5. sal med fantastisk udsigt ud over byens tage. Lejligheden består af en stor entre/arbejdsværelse, stue, køkken, badeværelse og hems. Fra entreen fører en sort trappe op til hemsen, hvor der er vinduer i loftet med en hel fantastisk udsigt til begge sider. Langs væggen i skunken er der indbyggede skabe og lejligheden fremstår i fin stand med stort vægmaleri i stuen. Perfekt lejlighed for den succesrige single, det nyforelskede par eller forældre, der virkelig vil forkæle deres barn. Lejligheden er meget lys.

ANEKDOTE: I spillet Matador, koster en overnatning på Trianglen m/hotel kr. 21.000,-, nu kan du købe denne andelslejlighed og bo der for kun ca. kr. 3.500,- pr. md.

Book en fremvisning af Trianglen 7C, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.