Gernersgade 45, 1. th., 1319 København K

Kvadratmeter
95
Værelser
4
Energimærke
E
Byggeår
0
Andelslejlighed

KVARTERET: Roligt beliggende kvarter mellem Nyboder og Kongens Have. Kvarteret bærer præg af små hyggelige brostensbelagte gader med charmerende gamle huse. Såvel Kongens Have som Kastellets grønne arealer er lige om hjørnet. Tæt på gode indkøbsmuligheder.

EJENDOMMEN: Flot renoveret ejendom opført i 1875, der drives af en yderst velfungerende andelsboligforening. Hjørneejendommen fremstår i dag med flot nypudset facade. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, hyggelig fællesgård, cykelkælder og vaskerum. Den har den skønneste grønne gårdhave. Her kommer der masser af sol og der er lige så stille som på landet.

LEJLIGHEDEN: Efter en tur i den pæne trappeopgang, kommer man ind i en rummelig fordelingsentre, hvor der er god plads til hjemmearbejdsplads og skabsplads. Stort spisekøkken, der er gennemistandsat fornylig, med alt i hårde hvidevarer, hvor man nemt kan sidde 6-8 personer. Pænt nyt badeværelse holdt i i sort højglans og hvid med væghængt toilet. Rummeligt soveværelse med skabsplads. 2 flotte stuer ensuite med stuk, hvoraf den ene er hjørnestue ud mod Kronprinsessegade. Lejligheden fremtræder overalt med nye gulve og der er kælet for hver en detalje. Kom og oplev denne perle!

Book en fremvisning af Gernersgade 45, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.