Olfert Fischers Gade 6, 3. tv., 1311 København K

Kvadratmeter
97
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
0
NYBODER KVARTERET: Hyggeligt kvarter ved Nyboder og Kastellets grønne arealer. Stille ensrettet gade med gamle huse, hvorfra der kun er få minutters gang til Kongens Nytorv i den ene retning og Langelinie i den anden. Der er gode transport- og indkøbsmuligheder lige om hjørnet i Store Kongensgade og Borgergade.

EJENDOMMEN: Flot og præsentabel ejendom fra 1867. Ejendommen, der er opført i mursten, fremstår med flot pudset facade. Til ejendommen hører skøn fælles tagterrasse, lille fællesgård, kabel-tv, vaskekælder, værksted, cykelkælder, dørtelefon og kælderrum.

ANDELSLEJLIGHEDEN: Meget charmerende og boheme agtig andelslejlighed med lys fra flere sider. Lille fordelingsentré med indgang til nyere badeværelse med bruseniche, stor solrig opholdsstue med et charmerende kig i gaden, der kan nemt etableres et ekstra værelse i stuen, da der allerede er bindingsværk. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestuen og danner et naturligt centrum for lejligheden. Endvidere et pænt stort soveværelse rolig beliggende mod gården.

Johan Olfert Fischer holdt forskellige stillinger i løbet af sin karriere, bla. som kaptajn på Orlogsskibet Oldenburg, der blev ødelagt under en storm i det Indiske Ocean. Da det trak op til krig med England i 1802, blev han medlem af den forsvarskommission, der skulle forberede et forsvar af København. Under Slaget på Reden d. 2 april 1801 blev han øverstbefalende for den danske eskadre, der forsvarede København. Under Kanonbådskrigen 1807-1814 var han chef for en kanonbådsflotille i Øresund. Han døde som viceadmiral i 1829.

Book en fremvisning af Olfert Fischers Gade 6, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.