Turesensgade 9, 3. th., 1368 København K

Kvadratmeter
45
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1881

Oplagt forældrekb med mulighed for sydvendt altan mod byens flotteste gårdmiljø

Kvarteret
I Nansensgadekvarteret hvor hyggeligt byliv går hånd i hånd med fred og ro, finder du denne lyse 2 værelses med udsigt til en af områdets hyggeligste gårde samt mulighed for at etablere en altan. Du bliver også hurtigt glad for den attraktive adresse lige midt i et af Indrebys mest eftertragtede kvarterer. Herfra har du kort afstand til Nørreport med transport og indkøb - både når det gælder almindelige dagligvarer, og når det skal være lidt ekstra lækkert med delikatesser fra Torvehallerne. Både Søerne og Ørstedsparken ligger for enden af gaden. Det bliver ikke mere centralt, og samtidig er her helt roligt - en kombination, som normalt er svær at finde. Her får du ganske enkelt en skøn, lys lejlighed lige midt i et af Københavns bedste smørhuller - i et attraktivt kvarter med et lækkert gårdmiljø.

Ejendommen
Ejendommen er fra 1881 og er en del af det meget flotte gårdmiljø. Herudover er der fælles vaskeri samt kabel-tv og dørtelefon. Ejendommen har proff. Administrator.

Lejligheden
Du får et køkken med spiseplads, et pænt flise badeværelse med separat bruseniche, en stue/soveværelse. Lejligheden har været udlejet og trænger til en overhaling, men de grundlæggende ting er i orden. Der er også mulighed for at opsætte sydvest vendt altan, som de andre i foreningen har gjort. (pris ca. kr. 250.000)

Book en fremvisning af Turesensgade 9, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.